Alb-Negru – The Incredible Hulk

1
2308
Ascultă acest articol


Acest film ne prezintă o adevărată bestie dezlănțuită care dorește doar liniște și pace.

  Hulk, Bruce Banner (Edward Norton, The Illusionist) este victima unei explozii cu raze gamma și devine bestia cu o forță de necontrolat Hulk. Banner se ascunde ca nimeni să nu îl poată vâna pentru puterea de care dispune și caută un remediu pentru „boala” sa. Dar când se întoarce la civilizație la singura persoană pe care a iubito Betty Ross (Liv Tyler, Lord of the Rings), dar aici are parte de o nouă provocare. Cel care îl vânează Emil Blonsky (Tim Roth, Rob Roy) devine și el o creatură hidoasă dar totuși foarte puternică care îi pune multe probleme lui Bruce Banner. Oare v-a reuși Hulk să scape cu viață și să ajungă lângă persoana pe care o iubește?

Edward Norton, Liv Tyler și Tim Roth duc greul acestei noi producții Marvel și o fac foarte bine și natural. L-am remarcat pe E. Norton în rolul lui Bruce B. S-a pliat foarte bine pe acest rol. Efectele speciale foarte bune care au reușit să le de-a viață lui Hulk si Abomination, fioroasa creatură contra căruia Hulk trebuie să țină piept. Scenariul respectă foarte mult desenele animate, poate pentru unii nu este un plus al peliculei, dar pentru cei care au crescut cu desenele animate cu Hulk este un plus mare.

Am o singură dezamagire legată de acest film, faptul că nu o să mai fie o continuare, un sequel, al lui Hulk. Eu zic că se mai putea stoarce ceva din povestea lui Hulk. Păcat.

Și nu în ultimul rând recomand acest film tuturor celor care doresc o doză bună de acțiune și explozii cu HULK.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.